Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Vyšná Hutka, Slovensko

Veľmi zaujímavá investičná príležitosť - Chata, Vyšná Hutka

68 900 €

Proximityreal Vám ponúka na predaj veľmi zaujímavú, murovanú chatu s peknou záhradou. Táto ponuka môže byť veľmi atraktívna pre investorov, ktorí hľadajú zhodnotenie svojich prostriedkov cez nehnuteľnosti. Pozemok bez stavebných obmedzení otvára veľa možností na rekonštrukciu a rozšírenie existujúcej chaty na celoročne využiteľný rodinný dom. Navyše, fakt, že sa nachádza v intraviláne obce, znamená, že je v už zastavanom území s prístupom k infraštruktúre, ako sú cesty, verejný vodovod, elektrina a kanalizácia. Z investičného hľadiska môže byť prerobenie chaty na rodinný dom výhodné nielen na vlastné bývanie, ale aj ako prenájom alebo ďalší predaj. Ak je obec v lokalite s rastúcim záujmom o bývanie alebo rekreačné nehnuteľnosti, môže hodnota nehnuteľnosti ešte viac stúpnuť. Akékoľvek informácie o plánovanom rozvoji infraštruktúry v okolí (napr. cesty, školy, obchody) by mohli tento potenciál ešte zvýšiť.Nehnuteľnosť sa nachádza v katastri obce Vyšná Hutka. Pozostáva z kuchyne, obývacej izby, veľkej spálne, WC, kúpeľne, terasy a skladu. Chatu je možné veľmi pekne prerobiť na útulné celoročné útočisko pre celú rodinu. Pristup z ulice je po asfaltovej ceste. Stavba je murovaná na betónovom základe a je v uspokojivom technickom stave.  S pozemku máte krásny výhľad na južnú časť košickej kotliny. Na oplotenom, rovinatom pozemku nájdete miesto na grilovanie, opaľovanie a relax. Na pozemok sú vedené inžinierske siete (voda, elektrina, plyn pred vchodom na pozemok). Cena je vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu. 

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma telefonicky konktaktovať. Nepremeškajte príležitosť si túto nehnuteľnosť obhliadnúť medzi prvými. Ťeším sa na naše spoločné obhliadky. 

  • Domy
  • Vyšná Hutka
  • pôvodný stav

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
396 m2
Úžitková plocha:
25 m2
Zastavaná plocha:
25 m2
Stav:
pôvodný stav

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

Ružín, Košická Belá, Slovensko

Nádherná chata so záhradou -RUŽÍN

  • 400 m2
  • Domy
62 990