Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Sever, Slovensko

Nádherná, slnečná záhrada vhodná na výstavbu-Košice-Čermeľ.

77 000 €

Tento nádherný, čarokrásny a úchvatný pozemok ponúka jedinečnú príležitosť pre výstavbu rodinného domu v mimoriadne atraktívnej lokalite, ktorá je medzi Košičanmi veľmi obľúbená a vysoko uznávaná. Svojou polohou a rozmanitým charakterom vytvára ideálne podmienky pre harmonické bývanie. Pozemok je rozdelený na dve časti, ktoré poskytujú veľkú flexibilitu pri plánovaní budúceho využitia.

Prvá časť je slnečná a rovná, čo ju predurčuje na výstavbu rodinného domu s priestrannou záhradou, kde si môžete vychutnávať príjemné dni pod holým nebom. Druhá časť je terasovitá a tienistá, ponúkajúca perfektné miesto na vytvorenie relaxačnej zóny – ideálna na chillout zónu, altánok alebo prístrešok pre osobné automobily. Táto časť ponúka pocit súkromia a pokoj, kde si môžete vytvoriť svoj vlastný kútik oddychu obklopený prírodou.

Pozemok je plne oplotený, v osobnom vlastníctve, čo zaručuje maximálnu kontrolu nad jeho využitím. K nemu vedie kamenistá prístupová cesta, ktorá zaisťuje pohodlný a bezproblémový prístup. Táto nehnuteľnosť predstavuje ideálnu investíciu pre tých, ktorí hľadajú pokojné, no zároveň dostupné miesto pre výstavbu svojho vysnívaného domova v prírodnom a tichom prostredí.

  • 837 m2
  • Pozemky
  • Suchodolinská

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
837 m2
Celková plocha:
837 m2

Podobné nehnuteľnosti

Valalická, 040 18 Krásna, Slovensko, Košice-Krásna, Slovensko

Zaujímavý investičný pozemok Košice - Krásna

  • Pozemky
60 €/m2
, Košice-Vyšné Opátske, Slovensko

PEKNÉ, SLNEČNÉ ZÁHRADY V LOKALITE VYŠNÉ OPÁTSKE

  • Pozemky
21 920
, Bratislava-Petržalka, Slovensko

KRÁSNY SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK V MAĎARSKU!

  • Pozemky
95 000