Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Pereš, Slovensko

VILADOMY PEREŠ 4 izb. byt s vlastnou záhradou a 2xparkovaním

344 000 €

Proximityreal ponúka na predaj výnimočný rezidenčný projekt VILADOMY PEREŠ.

Vieme, že hľadáte kvalitné bývanie v novostavbe, kde nechcete robiť kompromisy. Preto Vám prinášame miesto pre život, kde ku každému bytu sú dve parkovacie miesta, priestranná vlastná záhrada a nízke mesačné náklady, kedže energetický štandard je A0. 

Dva bytové domy, v každom sú len tri bytové jednotky, čo zaručuje súkromie a dostatok vlastného priestoru.

4izb.byt o výmere 101,17m2  poskytuje dostatok priestoru pre rodinný život a spoločne strávené chvíle pohody. Výrazne tomu dopomôže štedrá záhrada o výmere 170,73m2 kde môžete napr. grilovať, ale aj realizovať výstavbu bazéna, záhradného domčeka a podobne. Dve vonkajšie parkovacie státia v cene bytu už len podčiarkujú výnimočnosť a komfort bývania ako v dome.

Každá bytová jednotka je dvojpodlažná, má vlastné tepelné čerpadlo, podlahové vykurovanie, oplotenú záhradu a dve vonkajšie parkovacie miesta pri dome.

Výstavba už prebieha a dokončenie je plánované na 05/2025.

Byty sú veľmi dobre dispozične riešené, kde na spodnom podlaží je denná časť s technickou miestnosťou a východmi do záhrady. Na hornom podlaží sú spálne a priestranná kúpelňa. Byty sa odovzdávajú v štádiu holobytu. Stavba je napojená na verejný vodovod, kanalizáciu a el. energiu.

V okolí je dobrá občianska vybavenosť, v blízkosti je zastávka MHD a obchodný dom so službami. Poloha Bystrickej ulice zabezpečuje aj dobrú dostupnosť do centra mesta.

Pre bližšie technické informácie, predajné ceny a spôsob financovania ma neváhajte kontaktovať. Radi Vám predstavíme projekt.

 

  • 272 m2
  • Byty
  • Bystrická
  • novostavba

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
272 m2
Podlahová plocha:
101 m2
Stav:
novostavba
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
272 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

Bystrická, Košice-Pereš, Slovensko

REZERVOVANÉ!VILADOMY PEREŠ 4 izbový byt s vlastnou záhradou

  • 367 m2
  • Byty
Rezervované
Štefánikova, Košice-Staré Mesto, Slovensko

Na predaj 4-izbový byt v Starom meste, Košice-ul.Štefánikova

  • 116 m2
  • Byty
350 000
Bajzova, Košice-Staré Mesto, Slovensko

4-izbový byt v projekte BYTY BAJZOVA - NOVOSTAVBA

  • 115 m2
  • Byty
350 000