Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Sever, Slovensko

Administratívna budova - Rampová 4, Košice

990 000 €

Proximityreal ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj administratívnu budovu v areály na Rampovej 4 v Košiciach.

Dvojpodlažná budova s priamym prístupom je dobre viditeľná z ulice a viac ako 1000m2 prenajímateľnej plochy ponúka rôzne možnosti využitia.

Pozemok o rozlohe 1983m2 ponúka dostatok parkovacích miest. Budova je vo veľmi dobrom technickom stave, zateplená, po výmene vnútorných technických rozvodov ( vodovodné rozvody, radiátory a pod. ), nových kotlov ( vlastné plynové ústredné vykurovanie a ohrev vody ), plastové okná s izolačným dvojsklom, strecha buovy je rovnako zateplená s krytinou PVC folia.

Vnútorné priestory prešli staršou ale vkusnou a funkčnou rekonštrukciou. Vo väčšine miestností je plávajúca podlaha, kazetové stropy, kuchynky a toalety sú vynovené.

Objekt je dispozične riešený na oboch podlažiach tak, že prístup do jednotlivých miestností je zo spoločného chodbového priestoru, ktorý prebieha v strede po celej dlžke 1. aj 2. nadzemného podlažia. Je možnosť spájať jednotlivé miestnosti podľa požiadaviek, resp. vytvorenia väčšej plochy a viacerých vstupov. V zadnej časti budovy sú aj dve priestranné garáže ( vhodné aj ako sklad, resp. pre väčšie úžitkové autá ).

Úžitková výmera 1.nadzemného podlažia je ( mimo plôch toaliet, kotolne a chodieb ) je 536m2. Úžitková výmera 2.nadzemného podlažia je 489m2 ( mimo plochy toaliet, chodby a schodiska )

Budova svojou dispozíciou a technickým riešním ponúka rôzne možnosti využitia, napr. na sídlo spoločnosti, predajňu, showroom, administratívne sídlo......V okolí sa nachádza množstvo firiem so stavebným a výrobným zameraním.

K dispozícii je vyhotovený znalecký posudok z 04/2024 vo výške predajnej ceny. Uvedená cena je s DPH.

V prípade ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a veľmi radi Vám ukážene všetky výhody nehnuteľnosti osobne.

  • 1983 m2
  • Priestory
  • Rampová
  • čiastočne prerobený

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
1983 m2
Zastavaná plocha:
1135 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
1983 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

Mäsiarska ulica, Košice-Staré Mesto, Slovensko

Dobre zabehnutá prevádzka v úplnom centre Košíc - odstúpenie

  • 125 m2
  • Priestory
11 990