Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Západ, Slovensko

REZERVOVANÉ!1,5-izbový byt s loggiou na Triede SNP, Košice Západ

REZERVOVANÉ!Proximity real ponúka na predaj ideálny 1,5-izbový byt na výhodnej adrese Trieda SNP, Košice - Západ. Byt má rozlohu 43 m² a je situovaný na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s novo zrekonštruovaným výťahom, kde Vás každý deň privíta udržiavaná a bezpečná vstupná hala.

Útulný byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a v celom byte sa nachádzajú plastové okná. Jeho výhodou je svetlá obývačka spojená s kuchyňou. Disponovaný je tak, aby poskytoval pohodlie a praktickosť, či už pri varení alebo pri trávení času s rodinou a priateľmi. Z obývačky sa otvára vstup na priestrannú loggiu, ktorá ponúka krásny výhľad na okolitú zeleň – ideálne miesto pre vaše ranné kávy.

Spálňa poskytuje dostatok súkromia a je dostatočne priestranná na to, aby splnila vaše požiadavky na útulné a tiché prostredie na spánok. Kúpeľňa a WC sú prakticky oddelené pre väčšie pohodlie. V chodbe sa nachádza vstavaná skriňa, ktorá zabezpečí dostatok priestoru pre vaše oblečenie a iné potreby. Výhodou bytu sú aj nízke náklady.

K bytu prislúcha aj praktická špajza umiestnená priamo pred vchodom do bytu, ktorá poskytuje dodatočný úložný priestor pre vaše potraviny a domáce potreby. Navyše, súčasťou nehnuteľnosti je aj pivnica, čo je ideálne na uskladnenie väčších predmetov alebo sezónneho vybavenia.

Lokalita bytu je mimoriadne výhodná s výbornou občianskou vybavenosťou. Len 5 minút pešo od bytu nájdete potraviny Billa, a k zastávke MHD s priamym spojením do centra mesta je to tiež len pár krokov. Pre milovníkov nakupovania je obchodné centrum Galéria len na skok. V blízkosti sa nachádzajú aj školské zariadenia od jaslí po strednú školu, čo z tohto bytu robí ideálny domov.

Cena 125 000 eur vrátane sprostredkovateľskej provízie znamená, že tento byt je pripravený na okamžité predajné a nasťahovacie procesy bez skrytých poplatkov.

Zavolajte ešte dnes a dohodnite si obhliadku. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento výnimočný byt v ideálnej lokalite so všetkým čo potrebujete po blízku. 

  • 43 m2
  • Byty
  • Trieda SNP
  • čiastočne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

Baštová, Košice-Staré Mesto, Slovensko

Výnimočná ponuka - skolaudovaná novostavba v centre mesta

  • 43 m2
  • Byty
219 000
Benadova, Košice-Dargovských hrdinov, Slovensko

Útulný 2-izbový byt na ul.Benadova, kompletná rekonštrukcia

  • Izby: 2
  • 51 m2
  • Byty
149 990
Ružová, Košice-Západ, Slovensko

2 izbový zariadený byt na sídl. Terasa,ul. Ružová

  • 51 m2
  • Byty
154 990