Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Západ, Slovensko

Moderný 3-izbový: Komfort a výborná lokalita Terasa - Košice

194 000 €

Proximity Real ponúka na predaj priestranný a komfortný 3-izbový byt s rozlohou 66m2 na ulici Humenská, Košice - Terasa. Byt sa nachádza na 6. poschodí zateplenej bytovky, ktorá má od roku 2016 nový výťah a je vybavená moderným kamerovým systémom pre vašu maximálnu bezpečnosť. Nachádza sa v lukratívnej časti Košice – Západ, tento byt ponúka nielen skvelé výhľady, ale aj príjemné prostredie pre každodenný život.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 2,5 rokom, počas ktorej boli vymenené všetky rozvody - elektrika, voda a odpad, a plynové potrubie bolo odstránené, čo znamená nižšie účty a bezpečnejšie bývanie. Celý byt zaujme svojim moderným dizajnom a je kompletne zariadený s okom pre detail, čo zaručuje, že sa môžete nasťahovať bez ďalších investícií.

Obývačka a kuchyňa sú orientované na východ, vďaka čomu si môžete každé ráno vychutnať raňajky alebo kávu so slnečným svetlom, spálňa a ďalšia izba majú výhľad na západ, poskytujúc krásne slnečné západy, ktoré dodajú to pravé každému večeru.

Byt ponúka rozkladací gauč s úložným priestorom v obývačke a priestrannú chodbu. Oddelené WC disponuje modernou technológiou s hudbou na Bluetooth a v kúpelni sa okrem obyčajného svetla nachádza aj farebné podsvietenie, čo z kúpeľne robí malý wellness. Elektrický krb v obývačke pridáva na atmosfére a teple, vytvárajúc ideálne miesto na odpočinok po dlhom dni.

Obývačka je od ostatných izieb oddelená zaťahovacími dverami, čo umožňuje ľahké prispôsobenie priestoru podľa potreby - či už hľadáte viac otvoreného priestoru alebo naopak potrebujete viac súkromia.

V byte sa nachádzajú zatemňovacie rolety pre dokonalé zatemnenie, a bezpečnostné dvere pre váš pokoj. Pivnica na prízemí ponúka dostatok priestoru pre vaše bicykle, lyže alebo sezónne dekorácie.

Byt sa nachádza v blízkosti OD Terasa, kde sa nachádzajú potraviny FRESH, reštaurácia, fitness centrum a ďalšie. Okrem toho sa nachádzajú v okolí aj parky, školy a škôlky, čo z neho robí ideálne miesto. Pre väčšie nakupovanie je od bytu vzdialené obchodné centrum Optima a rovnako aj Galéria. MHD zastávka je len 5 minút pešo a zabezpečuje skvelú dostupnosť do celého mesta.

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú ponuku a objavte svoj nový domov, ktorý spája eleganciu s funkčnosťou a komfortom. 

Kontaktujte nás a dohodnite si prehliadku ešte dnes!

 

  • Izby: 3
  • 66 m2
  • Byty
  • Humenská
  • úplne prerobený

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
66 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
6
Celková plocha:
66 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

Hlinkova, Košice-Sever, Slovensko

3-izbový byt na ul.Hlinkova

  • 65 m2
  • Byty
164 990
Čordáková, Košice-Sídlisko KVP, Slovensko

3izb. zariadený byt s loggiou a pivnicou na sídlisku KVP - ZNÍŽENÁ CENA!

  • 70 m2
  • Byty
173 990
Baltická, Košice-Nad jazerom, Slovensko

3 izbový byt s loggiou na sídl. Nad Jazerom, Baltická ulica

  • 68 m2
  • Byty
189 900