Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Nižná Kamenica, Slovensko

Nové bývanie v krásnom prostredí 4 izb. rodinný dom na kľúč

253 000 €

Chcete bývať vo svojom modernom, novopostavenom, útulnom, energeticky úspornom dome v krásnej a pokojnej lokalite?

Proximityreal ponúka na predaj modernú novostavbu 4 izbového rodinného domu v novej časti obci Nižná Kamenica – Košice -okolie.

Aktuálne je rodinný dom vo výstavbe a kvalitne bude spracovanie stavby, postavenej z tvárnic Porfix 300mm, rovná strecha Fatrafol, plastové okná s trojsklom, vchodové dvere, strojové sadrové omietky , kúrenie podlahové elektrické, dlažba v chodbe ,kotolni, kúpelni , samostatne wc (el.rohoze) ,zateplenie 150mm polystyrénom s fasádnou silikónovou omietkou, zateplenie stropu minirálnou vatou 300, parozabrana folia zaručia mimoriadne nízke mesačné náklady na bývanie.

Stavba bude napojená na elektrinu 220/380 a na pozemku bude studňa a žumpa.
Nehnuteľnosť bude dispozične navrhnutá tak, aby každý priestor mal maximálne využitie. vstupná chodba, 3x izba , kúpeľňa s toaletou a samostatné WC , obývací priestor s kuchyňou a veľkoformátové balkónové okná , cez ktoré je výstup na terasu s výhľadom do záhrady a krásne výhľady.
Celková zastavaná plocha domu bude 178 m2 a úžitková 118m2.
Pekný a rovinatý pozemok o výmere 861 m2 poskytuje dostatok priestoru na aktívne trávenie voľného času s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu.
Majiteľ nehmnuteľnosti je veľmi ústretový a dá sa dohodnúť na požiadavkách klientov, keďže sa venuje stavebníctvu. Energetický certifikát je samozrejmosťou. Nehnuteľnosť sa predáva v stave dokončeného domu na kľúč, ktorý je je vo výstavbe. (bude už len potrebné si doplniť kuchynskú linku podľa vlastných predstáv)
V obci Nižná Kamenica je skvelá občianska vybavenosť ako ZŠ, MŠ, pošta, potraviny a autobusové prepojenie s okolím.

Na nehnuteľnosť sa neviaznu žiadne ťarchy a je predajom voľná. Je možné ju financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať 0919404883.

  • 110 m2
  • Domy
  • Nižná Kamenica
  • novostavba

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1000 m2
Úžitková plocha:
1000 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
110 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

Sokoľany, Sokoľany, Slovensko

NOVOSTAVBA - v štádiu HOLODOM v obci Sokoľany

  • 148 m2
  • Domy
230 000
Kassai utca, Miskolc, Maďarsko

Nádherný dom v Maďarsku (Miškolc)

  • 500 m2
  • Domy
249 000
Seňa, Seňa, Slovensko

Rodinný dom v obci Seňa

  • 160 m2
  • Domy
230 000