Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Západ, Slovensko

Na predaj Rezidencia Borovicový háj 3 izbový byt

359 000 €

Proximity real ponúka na predaj v developerskom projekte - Rezidencia Borovicový háj 3 izbový priestranný byt na ideálnom 3 poschodí z piatich s garážovým státim a priestanným balkónom, ktorý ponúka moderné bývanie Ideálne pre tých, ktorí hľadajú kombináciu moderného komfortu a blízkosti prírody.

Rezidencia Borovicový háj je moderný bytový komplex v Košiciach, konkrétne na ulici Popradská v mestskej časti Košice-Západ. Nachádza sa v blízkosti rovnomenného parku Borovicový háj, čo ponúka obyvateľom blízkosť prírody, oddychu a príjemných prechádzok.

Samotná rezidencia ponúka rôzne výhody pre svojich obyvateľov, vrátane podzemného parkovania, recepcie s 24-hodinovou strážnou službou a fitnescentra priamo v budove. Vnútroblok rezidencie je navrhnutý na relax, obsahuje trávnaté plochy a fontánu. Bytové jednotky v tomto komplexe sú priestranné, moderné a často disponujú veľkými terasami alebo loggiami. 

Byt o výmere 95m2 pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatnej hosťovskej toalety, otvorenej obývacej miestonosti s kuchyňou a jedálňou, dvoma spálňami a priestrannoun kúpeľnou so sprchovým kútom a vaňou. V byte boli použité kvalitné materiály, ako minerálna vlna na zateplenie balkóna, kvalitné plávajúce podlahy, plastové okná , kamenné umývadlo v kúpelni, vstavané skrine na mieru, oblôžkové zárubne, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Byt je napojený na ústredné kúrenie. V konečnej cene 359000 EUR  je zahrnutá aj pivnica a jedno vnútorné , garážové parkovacie státie s plochou bytu je to celková výmera 120m2.

V okolí rezidencie je dobrá občianska vybavenosť, vrátane škôl, zdravotníckych zariadení, nákupných centier a dobrého dopravného spojenia. Zaujímavé je aj to, že budova je orientovaná na východ, čo umožňuje dobré presvetlenie bytov počas dňa. 

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať 0919404883.

  • 120 m2
  • Byty
  • Popradská
  • novostavba

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
120 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
120 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

Humenská, Košice-Západ, Slovensko

REZERVOVANÉ!Moderný 3-izbový: Komfort a výborná lokalita Terasa - Košice

  • Izby: 3
  • 66 m2
  • Byty
Rezervované