Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Štôla, Slovensko

NÁDHERNÁ ZREKONŠTRUOVANÁ CHATA V SRDCI VYSOKÝCH TATIER

199 000 €

Proximity real exkluzívne ponúka krásnu drevenú zateplenú nízkonákladovú chatu – zrub. Chata sa nachádza 7 min autom od vyhľadávanej a obľúbenej tatranskej destinácie Štrbského plesa a ja dosah od Vyšnych Hágov v malebnej chatovej oblasti Tatier. Pri chate sa nachádza malé parkovisko ,potôčik , detské ihrisko na dosah je reštaurácia i obchod. Táto nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2019-2020 –  podlaha,  obloženie, náter, elektroinštalácia, vymenené okná a  dvere, nová strecha ako aj celé interiérové zariadenie je nové ( napr. chladnička, mraznička, TV , sporák )

Vnútorná dispozícia pozostáva z 2 spální, kuchynky, predizby aj jedálne ,sprchy a toalety, v chate sa pohodlne vypspí 8 ľudí. Obytná plocha je 45 m² , k nehnuteľnosti prináleží pozemok o veľkosti cca 300 m² a parkovisko pre dve osobné automobily.V chate je zavedený internet, boiler zabezprečuje teplú vodu a chata je vyhrievaná formou podlahového vykurovania.

Ak vás táto jedinečná ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať, rád Vám predstavím chatu, obec aj celé okolie. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky, vyhotovenie zmlúv, servis týkajúci sa prepisov energií  a odmena pre realitnú kanceláriu.
  • Domy
  • úplne prerobený

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
45 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

062 01 Vysoké Tatry-Tatranské Zruby, Slovensko, Vysoké Tatry, Slovensko

Útulná chata v srdci Vysokých Tatier

  • Domy
145 900
Čaňa, Čaňa, Slovensko

Udržiavaná chata so záhradou v blízkosti Košíc

  • 343 m2
  • Domy
53 000
Kysak, Kysak, Slovensko

Zrubová chata v prekrásnom prostredí, Košice-okolie, Kysak

  • 900 m2
  • Domy
31 900