Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Krásna, Slovensko

Rodinný dom, pôvodný stav, Košice- Krásna nad Hornádom

Proximityreal Vám ponúka na predaj starší, rodinný dom vo vyhľadávanej, tichej lokalite v mestskej časti Košice - Krásna. Je možná aj dohoda na zámene tejto nehnuteľnosti s 3-izbovým bytom kdekoľvek v Košiciach. Jedná sa o jednopodlažný dom z roku 1960 postavený z kvádrov so zastavanou plochou 118m2. Na peknom ideálnom, rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1000m2, z toho využiteľných je 550m2 nakoľko časť sa nachádza v svahu.Na pozemku sú všetky IS: kanál, elektrina, plyn, voda - vlastná studňa a vodovodná prípojka pred pozemkom. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, strecha sedlová - eternit. Dispozíciu domu tvoria tri obytné miestnosti, plus povala, ktorá nie je obývaná.
Okolie domu ponúka pekné, tiché prostredie bez neprispôsobivých spoluobčanov a kompletnú občiansku vybavenosť.
V prípade financovania kúpy hypotekárnym úverom, vám radi pomôžeme s jeho vybavením podľa vašich individuálnych požiadaviek. V prípade demontáže nehnuteľnosti, búracie práce uhradí vlastník nehnuteľnosti v rámci uvedenej kúpnej ceny.
Ak vás táto ponuka zaujala a radi by ste si dohodli osobnú obhliadku domu neváhajte ma kontaktovať.
  • Domy
  • Benkova, 040 18 Košice-Krásna, Slovensko
  • pôvodný

Podobné nehnuteľnosti

044 12 Nižný Klátov, Slovensko, Nižný Klátov, Slovensko

Nižný Klátov - Celoročne obývateľná chata pre dokonalý relax Košice-okolie!

  • Domy
249 000
Beniakovce, Slovensko, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
250 000